Esteettömyys Majvikissa

Toivotamme kaikki asiakkaat sydämellisesti tervetulleeksi ja tavoitteemme on kaikessa parantaa palvelujamme niin, että Majvikissa olisi mahdollisimman helppo olla ja asioida.

Saapuminen
Taksit ja tila-autot pääsevät ajamaan suoraan hotellin pääoven eteen.  Pääovien välittömässä läheisyydessä on myös inva-merkillä varustettu autopaikka.
Hotellin automaattisesti avautuva ulko-ovi on 90 cm leveä, ja sen edessä on ramppi kulkua helpottamaan.

  

Kokoustilat
* hotellin kaikki kokoustilat Tornihuonetta ja Merikabinettia lukuun ottamatta sopivat hyvin pyörätuolia käyttäville asiakkaille.  Kokoustilojen oviaukot ovat 90 cm leveät ja avattavissa vieläkin leveämmäksi kaksoisovien ansiosta.
* kokoustilojen kalusteet ovat helposti liikuteltavia, joten pyörätuolille on helppo laittaa paikka kokouspöydän ääreen – mihin kohtaan vain tarvitaan.
* induktiosilmukkaa kokoustiloistamme ei valitettavasti löydy, mutta vuokraamme sellaisen tarvittaessa.
 

Aula-ja ravintolatilat
* hotellin ala-aulasta pääsee hissillä seuraavaan kerrokseen, josta löytyvät kokoustilat sekä ravintola. Hissin oviaukon kulkutila on 80 cm leveä.
* aula-ja ravintolatilat ovat avaria, valoisia ja kynnyksettömiä. Pöytien ääreen saa helposti paikan pyörätuolille.

WC- tilat
Hotellin aulassa on oma wc-tila pyörätuolia käyttäville asiakkaille.

Hotellihuoneet
*
hotellistamme löytyy kaksi huonetta, joiden varustelu on suunniteltu pyörätuolia käyttäville tai muuten liikuntarajoitteisille asiakkaille.  Nämä huoneet ovat myös väliovellisia viereiseen huoneeseen, jossa voi majoittua esim. avustaja.
* hotellikäytävät ovat leveitä, käytävän varrella olevien väliovien kulkuaukko on 80 cm ja avattavissa vielä leveämmäksi kaksoisoven ansiosta.
 

Ruokavaliot ja allergiat
Suosimme kasvis- ja kalaruokaa, käytämme paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja kauden mukaan.
Kun ilmoitat ennakkoon erityisruokavaliostasi tai ruoka-aineallergioistasi, osaamme varautua siihen jo etukäteen ja huomioimme asian kaikilla aterioilla.

Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa asioissa täällä paikan päällä.

Sydämellisesti tervetuloa Majvikiin!

TARJOUSPYYNTÖ