FoRestful_Lataudu luonnosta

Metsä rentouttaa ja virkistää  

Luonto tuottaa monenlaisia hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia. Tutkimusten mukaan jo 10 minuutin luonto-oleilu laskee sykettä, hengitystiheyttä, verenpainetta ja vähentää stressihormoneiden määrää veressä. Luonto tuottaa rauhoittumisen ja rentoutumisen kokemuksen. Forestful järjestää kaikenlaista luonto- ohjelmaa kokouksen yhteyteen tai työhyvinvointipäivään. Ohjelmapalveluiden toteutuksesta vastaavat koulutetut erä- ja luonto-oppaat sekä lajikohtaiset ammattiohjaajat.

Uutena ohjelmana Pakopeli Ulkona tai Aarteenetsintää…..

Valitse ryhmällesi parhaiten sopiva aktiviteetti tai hyvinvointiohjelma……

AKTIVITEETIT – OHJELMIA TÄÄLLÄ

ILLANISTUJAISIIN JA JUHLIIN BIISIKÄRPÄNEN

Hauska ja erittäin viihdyttävä Biisikärpänen musavisa sisätiloissa!
Sopii erityisesti virkistyspäiviin, juhliin sekä pikkujoulukauteen!  

Kyseessä on ohjattu musiikkivisailu, jossa ohjelman isäntä soittaa DJ:n tapaan paljon hittimusiikkia eri vuosikymmeniltä (noin 40 eri kappaletta). Viihdyttävää musiikkia kuunnellen pääsette samalla kisaamaan, kenen joukkueella on hittibiisit parhaiten hallussa.

Kisassa yritetään tunnistaa soitettujen kappaleiden esittäjät. Vastausvaihtoehdot ovat kaikkien nähtävillä, joten myös veikkaamalla voi vastata oikein.

Musiikki soitetaan ohjelman isännän bassokaiuttimesta tai tapahtumatilan äänentoiston kautta. Musiikin voluumi tunnelman ja tilaajan toiveiden mukaisesti! Ohjelma sopii siten myös railakkaampiin illanistujaisiin!  

Musiikin tyylilajit voidaan sopia tilaajan kanssa etukäteen tai äänestetään osallistujien kesken paikan päällä. Tyylilajit voidaan valita seuraavista vaihtoehdoista sekä niiden yhdistelmistä:

  • 80s Rock
  • 90s Party
  • Rock 2000
  • 2010 Party
  • Suomimusiikki

Musiikkivisassa vastaaminen tapahtuu käyttämällä älypuhelinta. Joukkueesta valitaan yksi henkilö, jonka puhelinta vastaamiseen käytetään. Erillisen sovelluksen asennusta ei tarvita, sillä peliin kirjaudutaan nettiselaimen kautta. Vastaaminen on erittäin helppoa. Pelin aikana näette puhelimen näytöltä myös reaaliaikaisesti kaikkien joukkueiden senhetkisen sijoituksen!

  • Hinta 35€ + alv 24% per hlö. Minimiveloitus 15 hlöä, hinta ei sisällä mahdollista tilavuokraa
  • Ohjelman kesto 1h
  • Ryhmäkoko max. 100. Isommille ryhmille kysy saatavuutta erikseen!
  • Ohjelma on toteutettavissa suomeksi ja englanniksi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soita ja kysy lisää!

Ohjelmat toteuttaa:
FoRestful
inu@forestful.fi
+358 50 541 3252

 

https://www.forestful.fi/