Suuremmat kokoustilat

Suurempi kokoustila kokoukseen tai seminaariin – enemmän mahdollisuuksia

Suurissa kokoussaleissamme on valmiina seuraavat kokousvälineet: kiinteä videotykki, kannettava tietokone tilaisuuden vetäjälle, fläppi-ja valkotaulut sekä muistiinpanovälineet. Kaikissa kokoustiloissamme toimii Majvikin oma langaton verkko. Kokoustila kalustetaan aina asiakkaan toiveen mukaan.  Pyörillä olevat kokoustuolit ovat suuret ja mukavat pitkäänkin päivään. Kokouspöydät muuntuvat monenlaisiin pöytämuotoihin.

Kokoustilojen välittömässä läheisyydessä on viihtyisät aulatilat kahvihetkiin.  Myös ryhmätyötilat löytyvät läheltä.

Kokoustilat Ykkönen, Kakkonen, Kolmonen, Nelonen, Viitonen, Kuutonen ja Seiska sijaitsevat päärakennuksessa.
* 20 -80 hengen kokoukset
* luokkamuoto, ryhmäpöydät, U-muoto tai vain tuolirivit asiakkaan toiveen mukaan
* Sali Kakkosessa on valmiina kamera ja kattomikrofonit hybridikokousten livelähetyksiä varten
* Kannettavan Mobiili Teams laitteiston ansiosta saamme tilasta kuin tilasta hybridikokoustilan. Helposti siirreltävässä laitteistossa kamera, mikrofoni ja kaiuttimet ovat samassa järjestelmässä.

Kokoustilat Nelonen, Viitonen ja Kuutonen muodostavat yhdessä kongressisalin, johon mahtuu luokkamuodossa 250 henkeä ja tuoliriveillä 350. Saleista voidaan yhdistää myös vain kaksi, jolloin henkilömäärä on pöytämuodosta riippuen 80 – 140. Erillisinä saleina nämä kokoustilat sopivat hyvin 20- 60 hengen tilaisuuksiin.

Ranta-alueella sijaitsee kaksi suurta kokoustilaa – Kokoustilat Artturi ja Emma. Ne soveltuvat hyvin tilaisuuksiin, joissa yksityisyys ja tietosuoja halutaan varmistaa.  Emma on innovatiivinen, vapaamuotoinen ja todella viihtyisä kokoustila monimuotoisine kaluteineen ja valokuvaseinineen.  Kokoustila Emmassa on kolme erillistä ryhmätyötilaa sekä kaksi parveketta.  Artturi puolestaan soveltuu hyvin max 40 hengen kokouksiin.

PYYDÄ TARJOUS