Kokouspalvelut ja kokoustilat

Majvikin kokouspalvelut ja kokoustilat

Meiltä löydät kokoustilat suureen seminaariin, pieneen palaveriin ja monenlaiseen kokoukseen siltä väliltä.

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että teillä olisi turvallista kokoustaa  meillä. Kokoustilat on kalustettu uudelleen väljästi turvavälit huomioiden, kaikissa tiloissa on saatavilla käsidesiä ja siivoukseen ja pintojen desinfiointiin kiinnitetään erityistä huomiota.

Majvikissa on useita erikokoisia kokoustiloja, joiden suunnittelussa ammattikouluttajat ovat olleet mukana. Tilat ja niiden kalusteet ovat laadukkaita ja niissä on ajanmukainen kokoustekniikka. Kokoustiloja löytyy sekä kokoushotellista että meren rannasta. Kaikissa tiloissamme toimii veloituksetta Majvikin langaton verkko.

Sijaintimme on pääkaupunkiseudulla – Helsinki ja Espoo ovat kivenheiton päässä – silti rauhallisessa ja luonnon kauniissa, merellisessä ympäristössä. Majvikissa onkin hienot puitteet kaikenlaiseen oheistoimintaan ja aktiviteetteihin kokouksen lisäksi.

Meille on helppo tulla, olemme aivan Kehä III:n varrella.  Meillä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa, myös sähköauton latauspiste !

Majvikissa on pitkä kokemus vaativienkin kokousten ja seminaarien järjestäjänä. Olemme Luotettava Kumppani ja hoidamme sinunkin tilaisuutesi ammattiylpeydellä.

MAJVIKIN KOKOUSPALVELU JA KOKOUSISÄNNÄT

Henkilökohtainen kokouspalvelu ja asiakkaasta huolehtiminen ovat toimintamme kulmakiviä.
Kokousisäntämme huolehtivat henkilökohtaisesti siitä, että kokoustilat ovat kunnossa tilaisuuttanne varten, ja laitteet toimivat moitteettomasti. Kokoustila kalustetaan aina toiveenne mukaan.
He auttavat kokouksenne hyvään alkuun ja ovat käytettävissänne kaikissa pulmatilanteissa tilaisuutenne aikana.

Lue täältä kokousisännän vinkit

PYYDÄ TARJOUS