Ravintolat

Hyvä ruoka kruunaa jokaisen tilaisuuden. Räätälöimme herkulliset tarjoilut toiveidesi mukaisesti esimerkiksi juhliin ja kokouksiin. Suosimme kasvis- ja kalaruokaa, käytämme paljon vihanneksia, hedelmiä ja marjoja kauden mukaan. Kun ilmoitat ennakkoon erityisruokavaliostasi tai ruoka-aineallergioistasi, huomioimme asian kaikilla aterioilla.

Ravintola Emma

Avara, valoisa ja esteetön Ravintola Emma sopii erinomaisesti lounas- ja illallistilaksi sekä kaikenlaisiin perhe- ja yritysjuhliin. Herkullinen ruoka ja upeat näkymät takaavat onnistuneen tilaisuuden hääjuhlista pikkujouluihin.

Emmassa tarjoillaan aamiainen hotellivieraille sekä runsas lounaspöytä kokousasiakkaille. Illalliselle voi varata oman tilan kolmesta kabinetista.

Jugendlinna

Linnan ravintolatilat soveltuvat juhlavien lounaiden ja illallisten sekä erilaisten cocktail- ja teematilaisuuksien pitopaikaksi. Se on myös upea paikka kaikenlaisiin perhejuhliin, kuten häihin, syntymäpäiviin ja rippijuhliin. Elokuun rapujuhliin linna on aivan ykköspaikka.

Linnan juhlatilat varataan aina kokonaisuudessaan yhdelle asiakkaalle. Alakertaan mahtuu maksimissaan 90 henkeä. Kesäaikaan lisätilaa antaa piha-alue puutarhakalusteineen.

Saunat

Majvikista löytyy kolme yksityiskäyttöön varattavissa olevaa saunaa meren rannasta. Saunatarjoilut tuomme teille valmiiksi ennakkotilauksenne mukaisesti.

Tupasauna

Tupasauna on 12 hengen rantasauna, jossa on erillinen pukuhuone, suihkutila sekä viihtyisä takkahuone. Kesäaikaan lisätilaa antaa ulkoterassi. Tupasaunaa voi hyödyntää myös yläkerran kokoustila Luotsin ryhmätyötilana, sekä viihtyisänä kokoustilana pikkukokouksiin.

Roopesauna

Roopesauna on noin 15 hengen sauna kokoustila Puosun alakerrassa. Saunan yhteydessä on erikseen varattava sviitti, jossa on majoitustilaa neljälle hengelle sekä pieni keittiö.

Rantasauna

Rantasauna on viihtyisä 10 hengen sauna aivan meren rannassa. Rantasaunan laiturilta voi pulahtaa uimaan saunojat ja muutkin innokkaat uimarit.

Perhe- ja yritysjuhlat

Tarjoamme erinomaiset puitteet kaikenlaisiin juhliin – esimerkiksi häihin, syntymäpäiville, kastejuhliin tai vaikka yritysjuhliin. Varaa käyttöösi uniikki Jugendlinna, avara Ravintola Emma tai saunatilat meren rannasta.

Häät

Upea jugendlinna ylhäällä mäen päällä on unohtumaton hääpaikka. Se tarjoaa vanhan ajan juhlatunnelmaa arvokkaassa ympäristössä. Juhlatilat sijaitsevat linnan ensimmäisessä kerroksessa – tilaa on noin 90 vieraalle. Linnan pihalta löytyy telttakatos puutarhakalusteineen. Katoksen marmorinen lattia toimii hyvin tanssilattiana.

Linnan ylemmissä kerroksissa sijaitsevat majoitustilat: hääsviitti, anopinhuone sekä 4 muuta hotellihuonetta. Hääparin aamiainen katetaan sviitin vieressä olevaan vaaleanpunaiseen salonkiin.

Pyydä tarjous perhe- tai yritysjuhlista

Kerro meille, millaisia juhlia suunnittelet ja jätä muu meidän huoleksemme.

Suosittelemme sopivia tiloja, valmiit juhlapakettimme muokkautuvat toiveesi mukaan ja lopulta sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia. Juhlasi ovat meille yhtä tärkeät kuin sinulle.

Aktiviteetit

Majvikin upea ympäristö meren rannalla, kauniin luonnon keskellä, tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin omatoimisiin tai ohjattuihin aktiviteetteihin kokous- tai työhyvinvointipäivien ohessa.

Ohjatut aktiviteetit

Merenlahti ja kaunis metsäinen luonto luovat hienot puitteet melontaan, tiimikisailuun ja kaikenlaisiin ulkoaktiviteetteihin – kaikkina vuodenaikoina. Ohjelmanjärjestäjien avustuksella voit järjestää elämyksellisiä aktiviteetteja Majvikin ympäristössä.

Tutustu aktiviteetteihin ja pyydä tarjoukset suoraan yhteistyökumppaneiltamme.

Omat aktiviteetit

Omatoimiseen tekemiseen on tarjolla monenlaista tekemistä, esimerkiksi 9-väyläinen frisbeegolfrata, 1,5 km pituinen valaistu luontopolku, metsäinen minigolf, ulkolentopallokenttä, ulkopelejä ja kuntosali.