Palvelut

KOKOUSPALVELUT

Majvikissa on n. 20 valoisaa ja avaraa kokoustilaa, joiden suunnittelussa ammattikouluttajat ovat olleet mukana. Kokoustilat ovat muunneltavia,
laadukkailla kalusteilla ja tekniikalla varustettuja.
Lue lisää »

HOTELLI

Majvikissa on 108 hotellihuonetta – 85 yhden hengen ja 21 kahden hengen huonetta. Vuodepaikkoja kaiken kaikkiaan on 130. Majvikissa on myös kolme sviittiä, joista yksi sijaitsee jugendlinnassa ja kaksi meren rannassa.
Lue lisää »

RAVINTOLA

Ravintolapalvelut kuuluvat olennaisena osana niin kokous-kuin juhlatilaisuuksiinkin. Ravintolatilojamme ovat Majvik-sali ja Pehtoori kokoushotellissa, sekä upea jugendlinna ylhäällä mäellä.
Lue lisää »

SAUNA JA SPA

Sauna kuuluu olennaisena suomalaiseen kulttuuriin- siellä on mukava rentoutua päivän päätteeksi. Saunatiloja löytyy ranta-alueelta sekä kokoushotellista kesällä 2023 valmistuva SPA-osasto.
Lue lisää »

JUGENDLINNA

Majvikin jugendlinnan kauniit yksityiskohdat ja erkkerit huokuvat 1900-luvun alun kansallisromantiikan idyllistä tunnelmaa. Ravintolatilat soveltuvat juhlavien lounaiden ja päivällisten sekä erilaisten teematilaisuuksien pitopaikaksi.
Lue lisää »

HÄÄT MAJVIKISSA

Kaunis ja rauhallinen ympäristö meren läheisyydessä tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin. Sijaintimme ansiosta – aivan kehä III:n varrella – vieraat on helppo ohjata juhlapaikkaan.
Lue lisää »

OHEISPALVELUT JA AKTIVITEETIT

Majvikin upea ympäristö luonnon keskellä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet virkistäytymiseen, elämyksiin ja erilaisiin aktiviteetteihin. Käytettävissä on mm. 1,5 km pitkä valaistu luontopolku, 9- väyläinen Frisbeegolf-rata sekä paljon erilaisia ohjattuja tiimiohjelmia.
Lue lisää »