Palvelut

KOKOUSPALVELUT

Majvikissa on useita toimivia luentosaleja sekä kokous-ja ryhmätyötiloja, joiden suunnittelussa ammattikouluttajat ovat olleet alusta asti mukana. Kokoustiloja on sekä kokoushotellissa että meren rannassa.
Lue lisää »

MAJOITUSPALVELUT

Majvikissa on 106 hotellihuonetta – 77 yhden hengen ja 21 kahden hengen huonetta. Vuodepaikkoja kaiken kaikkiaan on 130. Majvikissa on myös kolme sviittiä, joista yksi sijaitsee jugendlinnassa ja kaksi meren rannassa.
Lue lisää »

RAVINTOLAPALVELUT

Ravintolapalvelut kuuluvat olennaisena osana niin kokous-kuin juhlatilaisuuksiinkin. Ravintolatilojamme ovat Majvik-sali ja Pehtoori kokoushotellissa, sekä upea jugendlinna ylhäällä mäellä.
Lue lisää »

SAUNAPALVELUT

Sauna kuuluu olennaisena suomalaiseen kulttuuriin- siellä on mukava rentoutua päivän päätteeksi. Saunatiloja löytyy ranta-alueelta sekä kokoushotellista.
Lue lisää »

JUGENDLINNA

Majvikin jugendlinnan kauniit yksityiskohdat ja erkkerit huokuvat 1900-luvun alun kansallisromantiikan idyllistä tunnelmaa. Ravintolatilat soveltuvat juhlavien lounaiden ja päivällisten sekä erilaisten teematilaisuuksien pitopaikaksi.
Lue lisää »

HÄÄT MAJVIKISSA

Kaunis ja rauhallinen ympäristö meren läheisyydessä tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin. Sijaintimme ansiosta – aivan kehä III:n varrella – vieraat on helppo ohjata juhlapaikkaan.
Lue lisää »

OHEISPALVELUT

Majvikin upea ympäristö luonnon keskellä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet virkistäytymiseen, elämyksiin ja erilaisiin aktiviteetteihin. Käytettävissä on mm. 1,5 km pitkä valaistu kuntopolku ja lentopallokenttä.
Lue lisää »