Suuremmat kokoustilat – Luentosalit

Suurempi kokoustila onnistuneeseen kokoukseen tai

seminaariin.

Luentosaleissa on valmiina kokousvälineet: kiinteä videotykki, kannettava tietokone valmiina tilaisuuden vetäjälle, fläppi-ja valkotaulut sekä muistiinpanovälineet. Kaikissa kokoustiloissamme on käytettävissä Majvikin oma langaton verkko.
Kokoustila kalustetaan aina asiakkaan toiveen mukaan.  Pyörillä olevat kokoustuolit ovat suuret ja mukavat pitkäänkin päivään.

Kokoustilojen aula
Kokoustilan aula

LUENTOSALIEN  välittömässä läheisyydessä on viihtyisät aulatilat kahvihetkiin.  Myös ryhmätyötilat löytyvät läheltä.

Luentosalit 1 – 7 sijaitsevat päärakennuksessa.
Saleista 1, 2 ja 3 pääsee suoraan ulos omalle patiolle.
Nämä kokoustilat on suunniteltu 20 – 80 hengen tilaisuuksiin. Pöytämuoto laitetaan aina asiakkaan toiveen mukaan. Näihin kokoustiloihin sopii perinteisen luokkamuodon lisäksi ryhmäpöydät, u-pöytä tai yhtenäinen diplomaattipöytä.  Tai sitten vain pelkillä tuoleilla….

Luentosalit 4- 6 muodostavat yhdessä kongressisalin, johon mahtuu luokkamuodossa 250 henkeä ja tuoliriveillä 350.
Saleista voidaan yhdistää myös vain kaksi, jolloin henkilömäärä on pöytämuodosta riippuen 80 – 140. Erillisinä saleina nämä kokoustilat sopivat hyvin 20- 60 hengen tilaisuuksiin.

Ranta-alueella sijaitsee kaksi suurta kokoustilaa – Kokoustilat Artturi ja Emma. Ne soveltuvat hyvin tilaisuuksiin, joissa yksityisyys ja tietosuoja halutaan varmistaa.  Emma on innovatiivinen, vapaamuotoinen ja todella viihtyisä kokoustila monimuotoisine kaluteineen ja valokuvaseinineen.  Kokoustila Emmassa on kolme erillistä ryhmätyötilaa sekä kaksi parveketta.

Katso tästä kokoustilojen koko ja kalustusvaihtoehdot