Menuehdotelmia illalliselle
PÖYTIINTARJOILTUJA MENUEHDOTELMIA
Nämä tarjoillut menuehdotelmat ovat max 50:lle hengelle. Mikäli ryhmänne on suurempi, suunnittelemme teille tilaisuuteenne sopivan menun. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.
MERELLINEN MENU * -69,50 €
Grillattuja skampeja marinaadissa ja aiolia
***
Hiillostettua nieriää ja täyteläistä Sandefjordinkastiketta, kukkakaali-perunapyréetä
***
Pannacottaa, marinoituja marjojaja paahdettua valkosuklaata
Viinisuositukset:
Jakob Jung Riesling, Saksa 69€/plo
Muscat de Saint Jean, Ranska 40€/plo ; 10€/ 12 cl
****************************************************
MAJVIKIN KLASSIKKOMENU * – 69,50 €
Savusiikatartar ja lohenmätiä, talon leipä
***
Härkää kahdella tapaa ja tummaa tryffelikastiketta
***
Majvikin tummasuklaakakkua ja appelsiinisorbettia
Viinisuositukset:
Reyneke Chenin blanc, Etelä-Afrikka 58€/plo
Sobrero Barbera d`Alba Selectio, Italia 72€/plo
Colheita Tawny Port, Portugali 72€/ plo ; 8€/ 12 cl
****************************************************
KASVISMENU* – 58 €
Punajuuri Carpaccio ja vuohenjuustomoussea, basilika-balsamicoa ja paahdettuja pinjansiemeniä
***
Sitrusrisottoa, parsaa ja Taleggio-juustoa
***
Crème Brûle
Viinisuositukset:
EarthGarden Organic Pinot Noir, Uusi-Seelanti 72€
Macôn-Chaintrè Cuvèe Les Silex, Ranska 69€
Muscat de Saint Jean, Ranska 40€/plo ; 10€/ 12 cl
KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU * – 55 €
Päivän menu keittiömestarin valinnan mukaan.
Sisältää alkuruuan, lämpimän ruuan ja jälkiruuan pöytiin tarjoiltuna.
*****************************************************
MAJVIK -BUFFET -57 € ( kahdella pääruualla 64 € )
minimihenkilömäärä 35 henkilöä
Katkarapusalaattia
Loimutettua siikaa ja ruohosipulidressing
Pähkinä-melonisalaattia
Kanacaesarsalaattia
Marinoituja vihanneksia
Fetasalaattia
Vihreää salaattia, leipävalikoima ja voita
***
Härkää ”Flank Steak”, konjakki-kermakastiketta,
maalaisperunoita ja paahdettuja vihanneksia
TAI
Majvikissa savustettua lohta ja sienikastiketta
maalaisperunoita ja paahdettuja vihanneksia
***
Hedelmäjuustokakkua
Viinisuosituksemme:
Paololeo Pinot Grigio, Italia 52 €
Paololeo Passitivo Primitivo Organic, Italia 52 €
Menujen yhteydessä käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4,40 €/ hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvesi 5,70 €/pullo.
Menut ovat voimassa toistaiseksi.