Menuehdotelmia illalliselle

PÖYTIINTARJOILTUJA MENUEHDOTELMIA

Nämä tarjoillut menuehdotelmat ovat max 50:lle hengelle. Mikäli ryhmänne on suurempi, suunnittelemme teille tilaisuuteenne sopivan menun.  Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

MERELLINEN MENU * -69,50 €

Grillattuja skampeja marinaadissa ja aiolia
***
Hiillostettua nieriää ja täyteläistä Sandefjordinkastiketta, kukkakaali-perunapyréetä
***
Pannacottaa, marinoituja marjojaja paahdettua valkosuklaata

Viinisuositukset:

Jakob Jung Riesling, Saksa 69€/plo

Muscat de Saint Jean, Ranska 40€/plo ; 10€/ 12 cl

****************************************************

MAJVIKIN KLASSIKKOMENU * – 69,50 €

Savusiikatartar ja lohenmätiä, talon leipä
***
Härkää kahdella tapaa ja tummaa tryffelikastiketta
***
Majvikin tummasuklaakakkua ja appelsiinisorbettia


Viinisuositukset:

Reyneke Chenin blanc, Etelä-Afrikka 58€/plo

Sobrero Barbera d`Alba Selectio, Italia 72€/plo

Colheita Tawny Port, Portugali 72€/ plo ; 8€/ 12 cl


****************************************************

KASVISMENU* – 58 €

Punajuuri Carpaccio ja vuohenjuustomoussea, basilika-balsamicoa ja paahdettuja pinjansiemeniä
***
Sitrusrisottoa, parsaa ja Taleggio-juustoa
***
Crème Brûle

Viinisuositukset:

EarthGarden Organic Pinot Noir, Uusi-Seelanti 72€

Macôn-Chaintrè Cuvèe Les Silex, Ranska 69€

Muscat de Saint Jean, Ranska 40€/plo  ; 10€/ 12 cl


KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU * – 55 €
Päivän menu keittiömestarin valinnan mukaan.
Sisältää alkuruuan, lämpimän ruuan ja jälkiruuan pöytiin tarjoiltuna.

*****************************************************

MAJVIK -BUFFET  -57 €  ( kahdella pääruualla 64 € )
minimihenkilömäärä 35 henkilöä

Katkarapusalaattia
Loimutettua siikaa ja ruohosipulidressing
Pähkinä-melonisalaattia
Kanacaesarsalaattia
Marinoituja vihanneksia
Fetasalaattia
Vihreää salaattia, leipävalikoima ja voita
***
Härkää ”Flank Steak”, konjakki-kermakastiketta,
maalaisperunoita ja paahdettuja vihanneksia
TAI         
M
ajvikissa savustettua lohta ja sienikastiketta
maalaisperunoita ja paahdettuja vihanneksia

***
Hedelmäjuustokakkua

Viinisuosituksemme:
Paololeo Pinot Grigio, Italia 52 €
Paololeo Passitivo Primitivo Organic, Italia 52 €


VIINILISTAMME

Menujen yhteydessä käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4,40 €/ hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvesi 5,70 €/pullo.

Menut ovat voimassa toistaiseksi.