Kokoustilat

Järjestitpä suurta seminaaria tai pientä palaveria, meiltä löydät sopivat tilat. Majvikissa on 20 erilaista kokoustilaa 5–350 osallistujan tilaisuuksiin. Kaikki kokoukset sisältävät ajanmukaisen kokoustekniikan ja kokousisännän palvelut.

Kongressisali Mestari

Tasalattiainen kongressisalimme sopii mainiosti suuriin seminaareihin, juhla- ja illallistilaisuuksiin sekä näyttelytilaksi. Sali voidaan jakaa ääntä eristävillä seinillä kahteen tai kolmeen erilliseen kokoustilaan. Kokoustekniikkaan kuuluu kannettava tietokone, kolme videoprojektoria ja kolme suurta valkokangasta, äänentoisto ja mikrofonit.

350/250 334 m²

Tornihuone Lukkari

Tyylikäs Lukkari sijaitsee päärakennuksen tornin ylimmässä kerroksessa. Tilassa on normaalia korkeampi huonekorkeus ja tornille tyypilliset kartiomaiset ikkunat. Lukkari on erittäin suosittu johtoryhmien kokoustilana. Tilassa on 75-tuumainen näyttö ja vaivaton langaton kuvansiirtotekniikka.

12/10 55 m²

Kabinetti Krouvi

Krouvi on moderni ja tyylikäs kokoustila päärakennuksen tornissa. Pehmeät matot, valaisimet ja nojatuolit tekevät tilasta viihtyisän. Välskäristä on upeat näköalat ja pääsy parvekkeelle. Tilan älynäyttö on nykyaikainen ja toimiva tapa esityksiin mistä tahansa lähteestä.

20 61 m²

Jugendlinnan tornin pyöreä kabinetti

Linnan kabinetti on uniikki ja rauhallinen kokoustila pieniin tiimipalavereihin, joissa modernia kokoustekniikkaa tärkeämpää on yhteinen ideariihi. Linnan tornissa sijaitseva kabinetti on myös hieno näköalapaikka kauas ympäröivään maisemaan.

8 20 m²

Muut suuret kokoussalit ja -tilat

Päärakennuksessa sijaitsevat myös kokoussalit Vouti, Pehtoori, Rakuuna ja Seppä. Lisäksi rannasta löytyvät kokoustilat Luotsi ja Puosu, joissa pääsee kokoustamaan täysin omassa rauhassaan. Kokoussaleissa on valmiina kiinteä videotykki, kannettava tietokone, fläppi- ja valkotaulut sekä muistiinpanovälineet. Kaikissa tiloissamme toimii Majvikin langaton verkko.

20–80 22–156 m²

Pienemmät kokouskabinetit ja ryhmätyötilat

Päärakennuksessa sijaitsevat seitsemän pienempää kabinettia Kisälli 7–11, Torppari ja Talonpoika, joissa on valkokangas sekä videotykki. Päärakennuksessa on myös viisi kompaktia ryhmätyötilaa kuudelle hengelle. Nämä kaikki sopivat mainiosti kokous- ja ryhmätyötiloiksi ja niissä odottaa valmiina fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.

6–10 14–35 m²

Kokouspalvelut

Kun kokoustatte Majvikissa, huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, jotta voitte keskittyä olennaiseen. Kalustamme kokoustilan toiveidenne mukaan, katamme pöytään maittavat kokoustarjoilut ja varmistamme, että teillä on kaikki tarvittava onnistunutta kokousta varten.

Kokousisäntä

Käytössäsi ovat aina kokousisännän palvelut. Kokousisäntä auttaa kokouksen hyvään alkuun ja on käytettävissä kaikissa pulmatilanteissa tilaisuutesi aikana. Hän huolehtii henkilökohtaisesti siitä, että kokoustilat ovat kunnossa ja laitteet toimivat moitteettomasti.

Kokousisäntä

Tekniikka ja tarvikkeet

Kaikissa tiloissamme on moderni ja laadukas varustelu sekä nopea langaton verkkoyhteys. Tilojen varusteluun kuuluu fläppitaulu, muistiinpanovälineet ja valkokangas sekä videotykki. Myös hybridikokoukset onnistuvat vaivattomasti.

Tekniikka ja tarvikkeet

Ruoka ja juoma

Valoisassa ja avarassa ravintola Emmassa on tarjolla runsas lounaspöytä kokousasiakkaille sekä aamiainen hotellissa yöpyville kokousvieraille. Omaa rauhaa ruokailun ajaksi saatte varaamalla oman kabinetin.

Tee varaus
Ruoka ja juoma

Kahvitori

Kahvitorilta voit noutaa kokoustamisen oheen pientä suolaista tai makeaa välipalaa kahveineen. Räätälöimme tarjoilut aina toiveidesi mukaan. Nauttikaa tauoista kokoustiloissa tai Kahvitorin viihtyisässä loungessa.

Tee varaus
Kahvitori