Meillä nukut hyvin – rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä

Majoitustilaa löytyy noin 180 hengelle. Huoneita on yhteensä 108 ja ne sijaitsevat eri puolilla aluetta: Jugendlinnassa, päärakennuksessa ja meren rannassa. Kaksi huoneista on esteettömiä. Majoitukseen sisältyy aamiainen ja kuntosali.

Hotelli

Kaikki päärakennuksen huoneet on laadukkaasti uusittu lähivuosina. Huoneista kaksi on varusteltu sopiviksi pyörätuolia käyttäville henkilöille. Lisäksi meren rannasta löytyy kaksi huoneistosviittiä, jotka soveltuvat myös pidempiaikaiseen majoitukseen.

Yhden hengen huoneet

Yhden hengen huoneita on päärakennuksessa 85 kpl. Sänky on huoneesta riippuen joko 90, 140 tai 160 cm leveä. Osa huoneista on väliovellisia. Kaksi huonetta on varusteltu pyörätuolia käyttävälle henkilölle.

Kahden hengen huoneet päärakennuksessa

Päärakennuksessa on 6 kahden hengen huonetta – niissä on leveä vuode, 180 x 210 cm.

Kahden hengen huoneet ranta-alueella

Rannan rivitalossa on 11 kahden hengen huonetta, joissa kaikissa on oma sisäänkäynti. Huoneista neljä on suurempia, ja niissä voi majoittua jopa neljä henkeä. Kaikissa rivitalon huoneissa on erilliset sängyt.

Ragni-huoneistot

Ranta-alueen kaksi Ragni-huoneistoa on varusteltu pidempiaikaiseenkin majoitukseen tai tilapäiskodiksi esim. oman kodin remontin ajaksi. Ragneissa on kaksi makuuhuonetta – toisessa erilliset sängyt, toisessa parivuode – olohuone, hyvin varusteltu keittiö, oma sauna ja parveke.

Jugendlinna

Majvikin Jugendlinnan kauniit yksityiskohdat ja erkkerit huokuvat 1900-luvun alun kansallisromantiikan idyllistä tunnelmaa ja menneen ajan glamouria.

Jugendlinnan huoneet

Jugendlinna on uniikki ja tunnelmallinen yöpymispaikka vaikkapa hääjuhlien yhteydessä; yläaulassa on hääsviitti sekä kolme henkeä majoittava Anopinhuone. Ylhäällä tornissa kahden hengen huone ja kolme yhden hengen huonetta. Kaiken kaikkiaan linnassa on majoitustilaa kymmenelle.