Tarjoiltuja Menuehdotelmia

Pöytiintarjoiltuja menuehdotelmia jugendlinnaan tai ravintolaan

Nämä menuehdotelmat ovat max 50:lle hengelle. Mikäli ryhmänne on suurempi, suunnittelemme teille tilaisuuteenne sopivan menun.
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

MENU 1*- 69,50 €

Savustettua poroa, leipäjuustosalaattia ja lakkavinegretteä
***
Paistettua kuhaa, sahrami-hollandaisekastiketta ja
tryffelirisottoa
***
Vadelma-pavlova

Viinisuosituksemme:
Wien 2 Red,  Itävalta 62 €
tai läpi aterian
Willm Meli-Melo, Alsace, Ranska 64 €

****************************************************

MENU 2* -69,50

Riimihärkää, piparjuurikastiketta ja karpalohilloketta
***
Omenapuulla savustettua nieriää, jokirapukastiketta ja parsa-perunakakkua
***
Valkosuklaajäädykettä ja passionhedelmäkastiketta

Viinisuosituksemme:
Wien 2 Red,  Itävalta 62 €
tai läpi aterian
Wien 1 White, Itävalta 62 €
*****************************************************

MENU 3* -62 €

Burrata-mozzarellaa, parmankinkkua ja minttu-melonisalaattia
***
Paistettua helmikanaa, marsala-sitruunakastiketta ja parmesanperunaa
***
Tiramisu

Viinisuosituksemme:
Wien 1 White, Itävalta 62 €
Capolieti Valpolicella CSR, Italia 67 €
****************************************************

MAJVIKIN KLASSIKKOMENU * – 69,50 €

Kylmäsavustettua siikaa, siianmätiä ja Majvikin leipää
***
Härkää Chateaubriand – häränfilepihvi
konjakki-timjamikastiketta, pekoni-papupaistosta ja punajuurirösti
***
Grand Dessert – keittiömestarin jälkiruokavalikoima

Viinisuosituksemme:
Willm Meli-Melo, Alsace, Ranska 64 €
Les Cassagnes de la Nerthe, Ranska 69,50
****************************************************

KASVISMENU – 53 €
( sopii myös vegaaneille )

Tryffeli-artisokkakeittoa
***                                                  
Mozzarella-munakoisorulla, granaattiomenasalsaa ja kanttarelli-kvinoasalaattia
***                                       
Grand Dessert – keittiömestarin jälkiruokalajitelma

Viinisuosituksemme:
Catanga Organic White, Espanja 49 €
****************************************************

KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU  –  69 €/hlö
( voimassa 1.8.-24.10.2021)

Kylmäsavunieriää, konjakkivaahtoa
***
Riistawallenbergin pihvi, hernepyrettä, kanttarelliperunasosetta

***
Mustaherukkapavlova

Viinisuosituksemme:
Willm Meli-Melo, Alsace, Ranska 64€
Wien 2 Red, Itävalta 62 €

Menujen yhteydessä käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4,20€/ hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvesi 5,60 €/pullo.

Menut ovat voimassa toistaiseksi.