Tarjoiltuja Menuehdotelmia

Pöytiintarjoiltuja menuehdotelmia jugendlinnaan tai ravintolaan.

 

Nämä menuehdotelmat ovat max 50:lle hengelle.
Mikäli ryhmänne on suurempi, suunnittelemme teille tilaisuuteenne sopivan menun. 

Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

MENU 1*- 68 €

Riimihärkää, piparjuurimoussea ja tyrnihilloa
Omenapuulla savustettua nieriää ja sahrami-chardonnaykastiketta
Crème Brûle ja mustaherukkasorbeeta

Viinisuosituksemme:
Leyda Reserva Pinot Noir, Chile –  60 €/plo
Laroche L Chardonnay, Ranska – 56 €/plo

MENU 2* -69,50

Jääkellarinlohta, Dijon-tillikastiketta ja Majvikin leipää
Coeur de Fillet – härän sisäfilettä, paistettuja herkkutatteja, punaviinikastiketta ja valkosipuliperunoita
Valkosuklaamoussea ja marinoituja vadelmia

Viinisuosituksemme:
Domaine Chablis St.Martin, Ranska  – 69 €/plo
Cecilia Beretta Ripasso Valpolicella Superiore, Italia  –  69 €/plo

MENU 3* -68 €

Paahdettua poronpaistia, maa-artisokkakreemiä ja puolukkahilloketta
Loimutettua siikaa, parsaa ja Hollandaise-kastiketta
Suklaafondant, vaniljajäätelöä ja minttukastiketta

Viinisuosituksemme:
Läpi aterian Zinck Riesling Prestige, Alsace Ranska – 64 €/plo

MAJVIKIN KLASSIKKOMENU * – 69,50 €

Toast Skagen
Härkää Tournedos – häränfilepihvi ja tryffelikastiketta
Grand Dessert – keittiömestarin jälkiruokavalikoima

Viinisuosituksemme:
Leyda Reserva Sauvignon Blanc, Chile –  59 €/plo
Robert Mondavi Zinfandel, USA –  66 €/ plo

KASVISMENU – 52 €
( sopii myös vegaaneille )

Pinaatti-kvinoaa ja marinoituja siitakesieniä
Pariloitua seesamitofua, artisokkapyrettä ja pistaasipähkinäkastiketta
Suklaa- raakakakkua

Viinisuosituksemme:
Casal Garcia Branco, Portugali  –  52 €/plo
Portia Roble, Espanja  –  55 €/plo

KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU  –  65 €/hlö

(  alkaen 1.8.2018 –  )

Riimipeuraa ja karpalokreemiä
***
Loimutettua siikaa, hollandaise-kastiketta ja herkkutattirisottoa
***
Mustaherukkapannacottaa

Viinisuosituksemme:
Leyda Reserva Pinot Noir, Chile  – 60 €/plo
Leyda Reserva Sauvignon Blanc, Chile  – 59 €/plo

 

***********************************************************************************

Menujen yhteydessä käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/ hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvesi 5,50 €/pullo.

Menut ovat voimassa 1.3. 2018 alkaen toistaiseksi.