Tarjoiltuja Menuehdotelmia

Pöytiintarjoiltuja menuehdotelmia jugendlinnaan tai ravintolaan

Nämä menuehdotelmat ovat max 50:lle hengelle.Mikäli ryhmänne on suurempi, suunnittelemme teille tilaisuuteenne sopivan menun.
Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

MENU 1*- 69 €

Riimihärkää, piparjuurimoussea ja tyrnihilloa
***
Omenapuulla savustettua nieriää ja sahrami-chardonnaykastiketta
***
Crème Brûle ja mustaherukkasorbeeta

Viinisuosituksemme:
Leyda Reserva Pinot Noir, Chile –  60 €/plo
Laroche L Chardonnay, Ranska – 56 €/plo
****************************************************

MENU 2* -69,50

Jääkellarinlohta, Dijon-tillikastiketta ja Majvikin leipää
***
Coeur de Fillet – härän sisäfilettä, paistettuja herkkutatteja, punaviinikastiketta ja valkosipuliperunoita
***
Valkosuklaamoussea ja marinoituja vadelmia

Viinisuosituksemme:
Domaine Chablis St.Martin, Ranska  – 69 €/plo
Cecilia Beretta Ripasso Valpolicella Superiore, Italia  –  69 €/plo
*****************************************************

MENU 3* -69 €

Paahdettua poronpaistia, maa-artisokkakreemiä ja puolukkahilloketta
***
Loimutettua siikaa, kanttarelleja ja Hollandaise-kastiketta
***
Suklaafondant, vaniljajäätelöä ja minttukastiketta

Viinisuosituksemme:
Läpi aterian Zinck Riesling Prestige, Alsace Ranska – 64 €/plo
****************************************************

MAJVIKIN KLASSIKKOMENU * – 69,50 €

Toast Skagen
***
Härkää Tournedos – häränfilepihvi ja tryffelikastiketta
***
Grand Dessert – keittiömestarin jälkiruokavalikoima

Viinisuosituksemme:
Leyda Reserva Sauvignon Blanc, Chile –  59 €/plo
Robert Mondavi Zinfandel, USA –  66 €/ plo
****************************************************

KASVISMENU – 52 €
( sopii myös vegaaneille )

Tryffeli-artisokkakeittoa
***                                                  
Mozzarella-munakoisorulla, granaattiomenasalsaa ja kanttarelli-kvinoasalaattia
***                                       
Grand Dessert – keittiömestarin jälkiruokalajitelma

Viinisuosituksemme:
Casal Garcia Branco, Portugali –  52 €/plo
Portia Roble, Espanja  –  55 €/ plo
****************************************************

KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU  –  65 €/hlö
Blini, siianmätiä, smetanaa ja sipulia
***
Paahdettua peuranfilettä ja riistakastiketta
***
Karpalopannacottaa

Viinisuosituksemme:
Zink Riesling Prestige,  Alsace Ranska 64 €
Laroche La Chevaliere, Ranska 59 €

Menujen yhteydessä käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/ hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvesi 5,50 €/pullo.

Menut ovat voimassa 1.1. 2019 alkaen toistaiseksi.