Buffet Menut

Buffet-menun voitte valita jugendlinnaan, ravintolasaliin tai Pehtooriin.

BUFFETMENU 1 – 48 € / hlö

Minimihenkilömäärä  25 hlöä.

Juustotarjotin ja viikunahilloketta
Valikoima antipastovihanneksia
Lohipoke- salaattia
Scampi-rucolasalaattia ja savuchilimajoneesia
Vihreää salaattia
Leipävalikoima ja voita

Vasikanpaistia ja tattikastiketta,
paahdettuja tomaatteja ja fetajuustoa,
Timjamiperunoita

Juustokakkua ja vadelmamelbaa

Juomaehdotelmamme:
Trapiche Septiembre Blanco, Argentiina  – 49 €/plo
Trapiche Cabernet Sauvignon, Argentiina  – 49 €/plo

Käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvettä 5,50 /plo.

***********

BUFFETMENU 2 – 51 €/ hlö

Minimihenkilömäärä  35 hlöä.

Mätimoussea
Omenapuulla savustettua lohta ja limekastiketta
Toast Skagen – kakkua
Härän paahtofilettä ja viherpippuri-balsamicoa
Maalaispatéeta ja karpalohilloa
Tomaatti-mozzarellasalaattia
Vihreää salaattia
Leipävalikoima ja voita

Paahdettua maissikanaa, parmankinkkua ja kermaista Marsalakastiketta
Villiriisiä ja pariloitua paprikaa

Mango- passionpannacottaa

Juomaehdotelmamme:
Leyda Reserva Sauvignon Blanc, Chile  –  59 €/plo
Leyda Reserva Pinot Noir, Chile – 60 €/plo

Käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvettä 5,50 /plo.

**********

BUFFET MENU 3 –  SAARISTOLAISBUFFET    – 58 € / hlö

Minimihenkilömäärä  35 hlöä.

Metsäsienisalaattia
Tervasilakkaa
Graavattua lohta ja tyrnikastiketta
Kotimaisia juustoja ja Majvikin siemennäkkileipää
Rosmariinilla marinoitua lampaanfilettä ja minttuhyytelöä
Omena-sellerisalaattia
Loimutettua siikaa ja ruohosipulikastiketta
Vihreää salaattia
Leipävalikoima ja voita

Katajanmarjalla savustettua häränseläkettä ja Napue Ginillä ryyditettyä paistinkastiketta,
paahdettuja perunoita ja juuressärää

Mustikkakukkoa ja vanhan ajan vaniljajäätelöä

Juomaehdotelmamme:
Laroche L Chardonnay, Ranska  – 56 €/plo
Laroche La Chevaliere Syrah- Grenache, Ranska – 59 €/plo

Käytämme vetenä talon kivennäisvettä  4 €/hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvettä 5,50 /plo.

**********

BUFFET MENU 4 – MAJVIK BUFFET  –  49 € / hlö

Minimihenkilömäärä  20 hlöä.

Katkarapusalaattia
Loimutettua siikaa ja ruohosipulidressing
Härän paahtopaistia ja viherpippuri-balsamicoa
Kana-caesarsalaattia
Tomaatti-mozzarellasalaattia
Marinoituja vihanneksia
Vihreää salaattia
Leipävalikoima ja voita

Härkää ”Flank Steak” ,madeirakastiketta ja yrttiperunoita
Kasvisgratiinia

Marenkiunelma

Juomaehdotelmamme:
Casal Garcia Branco, Portugali   –  52 €/plo
Portia Roble, Espanja   –  55 €/plo

Käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvettä 5,50 /plo.

***********

BUFFET MENU 5 –    BURGER-BUFFET    – 39 € / hlö

Minimihenkilömäärä 20 henkilöä

Kokoa itse mieleisesi Burger näistä buffet-pöydän antimista!

Black Angus- Burger
*häränfilepihvi
*savupekoni- majoneesia
*Cheddar-juustoa
*hillottua punasipulia

Lohi- Burger
*lohimureke- pihvi
*sinappi- tzatzikia
*lehtikaali-fetajuustosalaattia

Lisäksi buffet-pöydässä tarjolla:
* Coleslaw- salaattia
* Lehtisalaattia
* Guacamolea ja paholaisenhilloa
* Maalaisperunoita

Jälkiruoka:
* Suklaa- appelsiinibrownie ja Mascarponevaahtoa

Kasvisvaihtoehto tilattaessa:
* Seesampaahdettua punajuurta
* Vuohenjuustokastiketta
* Juurespikkelsiä

Juomaehdotelmat:
* Brooklyn Lager – olutta  9,50 €/plo
* Brooklyn Scorcher IPA- olutta 9 € /plo

Käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvettä 5,50 /plo.

MENUT OVAT VOIMASSA 1.3. ALKAEN TOISTAISEKSI.