Olli on palannut Majvikiin

Hotellissamme on aloittanut uusi kokousisäntä 10.1.2022. Monet vanhat asiakkaat saattavatkin muistaa Ollin muutaman vuoden takaa. Hän on ollut pari vuotta toisissa hommissa ja nyt palannut Majvikiin. Olli vastaa kokouskalustuksista ja -tekniikasta. Hänen puoleensa voi kääntyä mm. tilaisuuksien teknisissä kysymyksissä. Lämpimästi tervetuloa takaisin Olli!

Olli millainen on työhistoriasi?

Kaksikymmentä vuotta asiakaspalvelua hotelli-, matkailu- ja ravitsemusalalla monissa eri tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kokouksia ja tapahtumia olen hoitanut yli kymmenen vuotta, johon on mahtunut monenlaista tilaisuutta ja tapahtumaa.  Nyt työuralla toista kertaa Majvikissa.

Mitä harrastat?

Luonnossa ulkoilu ja satunnaisesti kuntosalia aina, kun on saanut kerättyä tarpeeksi motivaatiota. Kesäisin myös pyöräily.

Mikä on parasta Majvikissa?

Työyhteisö, johon on joka aamu mukava tulla töihin. Modernit tilat, jotka mahdollistavat monenlaisien tapahtumien järjestämisen. Kaiken kruunaa upeat maisemat Espoon lahdelle.

Mitä ei sinusta uskoisi?

Olen tehnyt kehitysaputyötä Afrikassa, opastanut turisteja aurinkorannalla ja tarjoillut samppanjaa valtion päämiehille.

Terveiset asiakkaille

Odotan innolla tapaamistanne. Kysykää rohkeasti. Olen täällä teitä varten.