Tarjoiltuja Menuehdotelmia

Pöytiintarjoiltuja menuehdotelmia jugendlinnaan tai ravintolaan.

Nämä menuehdotelmat ovat max 50:lle hengelle. Mikäli ryhmänne on suurempi, suunnittelemme teille tilaisuuteenne sopivan menun.

Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

MENU 1*- 68 €

Savuankka-Caesarsalaattia ja kirsikkakastiketta
Loimutettua nieriää ja jokirapukastiketta
Pannacottaa ja tuorevadelmakastiketta

Viinisuosituksemme:
Läpi aterian Casa Silva Pinot Noir, Chile  59 €

MENU 2* -69,50

Omenapuulla savustettua lohta ja ruohosipulivaahtoa
Coeur de Fillet – härän sisäfilettä, punaviinikastiketta ja valkosipuliperunoita
Valkosuklaamoussea, mustaherukkasorbettia ja pähkinäpraliinia

Viinisuosituksemme:
Sancerre Blanc, Loire, Ranska   64 €
Catena Malbec , Argentiina  64 €

MENU 3* -68 €

Rosepaahdettua poronpaistia, tattisalaattia ja puolukkahilloketta
Paistettua siikaa ja kuohuviini-hollandaisekastiketta
Suklaafondant ja Mascarponevaahtoa

Viinisuosituksemme:
Läpi aterian Willm Riesling, Alsace, Ranska  60 €

MENU 4* – 69,50 €

Pariloituja kampasimpukoita, fenkolivaahtoa ja versosalaattia
Härkää Tournedos – häränfilepihvi ja konjakkikastiketta
Grand Dessert – keittiömestarin jälkiruokavalikoima

Viinisuosituksemme:
Wien 1 White , Itävalta  59 €
Beronia Reserva, Espanja 62 €

KASVISMENU – 52 €
( sopii myös vegaaneille )

Pinaatti-kvinoaa ja marinoituja siitakesieniä
Pariloitua seesamitofua, artisokkapyrettä ja pistaasipähkinäkastiketta
Raakasuklaakakkua

Viinisuosituksemme:
Yalumba ”Y” Sauvignon Blanc        58 €/plo
Yalumba ”Y” Cabernet Sauvignon 58 €/plo

 

KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU  –  65 €/hlö
( voimassa ajalla  1.3 – 20.6.2017  )

Tuoretta parsaa ja parmankinkkua
***
Savustettu lohimedaljonki, fenkolipestoa, korvasieni-duchesse
***
Raparperi-crepes, marinoituja mansikoita ja vaniljajäätelöä

Viinisuosituksemme:
Majvik Cava Brut, Espanja  45 €/plo
Willm Riesling, Ranska   60 €/plo

 

Menujen yhteydessä käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/ hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvesi 5,50 €/pullo.

MENUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2017 AIKANA.