Tarjoiltuja Menuehdotelmia

Pöytiintarjoiltuja menuehdotelmia jugendlinnaan tai ravintolaan.

Nämä menuehdotelmat ovat max 50:lle hengelle. Mikäli ryhmänne on suurempi, suunnittelemme teille tilaisuuteenne sopivan menun.

Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

MENU 1*- 68 €

Savuankka-Caesarsalaattia ja kirsikkakastiketta
Loimutettua nieriää ja jokirapukastiketta
Pannacottaa ja tuorevadelmakastiketta

Viinisuosituksemme:
Läpi aterian Casa Silva Pinot Noir, Chile  59 €

MENU 2* -69,50

Omenapuulla savustettua lohta ja ruohosipulivaahtoa
Coeur de Fillet – härän sisäfilettä, punaviinikastiketta ja valkosipuliperunoita
Valkosuklaamoussea, mustaherukkasorbettia ja pähkinäpraliinia

Viinisuosituksemme:
Sancerre Blanc, Loire, Ranska   64 €
Catena Malbec , Argentiina  64 €

MENU 3* -68 €

Rosepaahdettua poronpaistia, tattisalaattia ja puolukkahilloketta
Paistettua siikaa ja kuohuviini-hollandaisekastiketta
Suklaafondant ja Mascarponevaahtoa

Viinisuosituksemme:
Läpi aterian Willm Riesling, Alsace, Ranska  60 €

MENU 4* – 69,50 €

Pariloituja kampasimpukoita, fenkolivaahtoa ja versosalaattia
Härkää Tournedos – häränfilepihvi ja konjakkikastiketta
Grand Dessert – keittiömestarin jälkiruokavalikoima

Viinisuosituksemme:
Wien 1 White , Itävalta  59 €
Beronia Reserva, Espanja 62 €

KASVISMENU – 52 €
( sopii myös vegaaneille )

Pinaatti-kvinoaa ja marinoituja siitakesieniä
Pariloitua seesamitofua, artisokkapyrettä ja pistaasipähkinäkastiketta
Raakasuklaakakkua

Viinisuosituksemme:
Yalumba ”Y” Sauvignon Blanc        58 €/plo
Yalumba ”Y” Cabernet Sauvignon 58 €/plo

 

KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU  –  65 €/hlö
(  voimassa  31.10.2017  saakka )

Rapu Skagen
***
Savustettua häränfilettä, tattikastiketta
***
Lakkajäätelöä ja pähkinäpraliinia

Viinisuosituksemme:
Sancerre Blanc Loire, Ranska  64 €/plo
Catena Malbec, Argentiina  64 €/plo

KEITTIÖMESTARIN SESONKIMENU  –  65 €/hlö
(  voimassa  1.11. 2017 – 28.2.2018 )

Blini –  siianmätiä, smetanaa ja sipulia
***
Riistawallenberg, hernepyrettä, perunamuhennosta ja paistinkastiketta
***
Créme Brûlée ja mustaherukkasorbetti

Viinisuosituksemme:
Willm Riesling, Ranska        60 €/plo
Beronia Reserva, Espanja   62 €/plo

 

***********************************************************************************

Menujen yhteydessä käytämme vetenä talon kivennäisvettä 4 €/ hlö.
Jugendlinnassa menujen yhteydessä kivennäisvesi 5,50 €/pullo.

MENUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2017 AIKANA.