Kongressisali

Kongressisali suuriin kokouksiin ja tilaisuuksiin

Suurin kokoustilamme  – Kongressisali –  on valoisa ja avara kokous- ja seminaaritila.

KONGRESSISALIIN mahtuu tuoliriveillä n. 350 kokousvierasta.  Kun lisätään kaikille myös kokouspöydät, tähän kokoustilaan mahtuu 250 henkeä.  Kongressisali on tasalattiatila, joten kaikenlaiset pöytämuodot on helppo järjestää.
Kongressisali voidaan jakaa ääntäeristävillä seinillä kahteen tai kolmeen erilliseen kokoustilaan. Yksittäisiin tiloihin mahtuu pöytämuodosta riippuen 20 – 150 kokousvierasta.

Kongressisalin muunneltavuus on erinomainen, joten tila sopii mainiosti myös erilaisiin juhla-ja illallistilaisuuksiin, sekä näyttelytilaksi.
Kongressisalin esitystekniikka on erittäin hyvä.  Kokoustekniikkaan kuuluu kannettava tietokone vetäjälle, 3 kiinteää videoprojektoria, 3 suurta moottoroitua valkokangasta, äänentoisto ja mikrofonit. Salin etuosaan saa myös tarvittaessa esiintymislavan.  Projektoreista keskimmäinen on aivan äskettäin uusittu, korkealuokkainen Epson lasertykki, jonka kuvanlaatu on erittäin tarkka.  Kolmesta videotykistä voidaan näyttää samanaikaisesti kahta eri esitystä.  Majvikin henkilökohtainen kokouspalvelu ja kokousisäntämme huolehtivat siitä, että kaikki on kunnossa kun tilaisuutenne alkaa.

Kongressisalissa – kuten kaikissa tiloissamme- toimii Majvikin oma langaton verkko.

kongressisali_studiotec