Treasure Coaching Aktivoi,Inspiroi,Virkistää!

Oletko suunnittelemassa tyhy-,tyky-,virkistys- tai liikuntapäivää ?  Kaipaako ryhmänne jotain uutta ?

Toimistosoturin Toimintakykytesti

Toimistosoturin Kuntotehdas

 

STRESSILEIKKURI™  työpaja 2-3 h

Kaatuvatko työt niskaan? Haluatko elää helpommin ja tuotteliaammin?  Mitä sinä tekisit, jos sinulla olisi viikko lisää työaikaa vuodessa? Tai mitä jos voit tehdä kaiken oleellisen puolta lyhyemmässä ajassa?

Lupaamme, että Stressileikkurin avulla löydätte ratkaisuja työelämän jokapäiväisiin ongelmiin, ajankäytön- ja stressinhallintaan. Vain 15 minuutin päivittäinen ajansäästö lisää tehokasta työaikaa noin 40 tuntia vuodessa. Valmennus on rakennettu todellisille arjen sankareille eli asiantuntijaorganisaatioissa aivojen ylikuormituksen kanssa taisteleville toimistosotureille.

Työpajan kantava teema voi olla esimerkiksi:

  • Priorisointi
  • tunteiden merkitys stressinhallinnassa
  • mitä tehdä kun on tilanne päällä
  • aikavarkaiden torjuntasuunnitelman laatiminen.

Muista, että sinä olet elämäsi tärkein vaikuttaja.

Lataa tästä maksuton opas mitä tehdä, kun on tilanne päällä eli 7 vinkkiä stressinhallintaan.


KESKITTYMISGENERAATTORI™

Osataanko teidän työyhteisössänne hyödyntää koulutus- ja kokouspäivän anti täysipainoisesti? Oletteko harjoitelleet aivojen virittämistä vastaanottavaiseen tilaan? Keskittymisgeneraattori toteutetaan koulutus- tai kokouspäivän aluksi tai puolivälissä lisäämään ohjelman tehokkuutta. Tärkeimmät työvälineemme ovat toimivat aivot sekä avoin mieli. Rentoutuminen ja suorituksen aikainen palautuminen takaavat koulutuksen hyödyntämisen täysipainoisesti. Ennen tapahtumaa osallistujat saavat sähköpostilla lyhyen harjoituksen, joka virittää tunnelmaan jo muutama päivä ennen koulutuksen alkua.

KESKITTYMISGENERAATTORIN neljä askelta mahdollistavat huippukeskittymisen.

 


Toimistosoturit aktivoi toimimaan OIVALLUSGENERAATTORITM  

Mitä tapahtuu? Teemme aktivoivia, innostavia ja mukaansatempaavia harjoituksia. Merkityksellistä tässä onharjoitusten purkuprosessi, jonka avulla näemme oivallusten siirtovaikutukset arkeen. Oivallusprosessin avulla saadaan esille asioita, jotka saattavat muutoin olla näkymättömissä.

Mikä on oivallus? Oivallus mahdollistuu silloin, kun aivot hiljenevät. Tällöinmuodostuu uusia yhteyksiä aivoissa ja sitä kautta ihmisten välillä.

Hyöty osallistujalle: Ryhmässä toimimisen tavat tulevat näkyviksi iloisen yhdessä tekemisen avulla.Positiivisen tekemisen aikana tutustut kollegoihini uudella tavalla jasaat odottamattomia näkökulmia. Yhdessä annamme mahdollisuuden uuden syntymiselle ja organisaation kehittymiselle. Oivallusgeneraattorin päätteeksi Luomme OIVALLUSJALOSTAMOSSATM yhteisen kehittämissuunnitelman.

Kickbike- safari 1,5 – 2 h

Haluatko nauttia vauhdista ja lumoutua liikkeestä? Kickbike on uuden upean mallin saanut potkupyörä. Safarin aikana opit tehokkaan, terveellisen ja rennon potkutekniikan. Rento potkutekniikka aktivoi kehon suurimmat lihasryhmät eli kehittää kuntoa tehokkaasti. Kickbike on erinomainen terveysliikuntamuoto erityisesti kaikille istumatyötä tekeville toimistosotureille. Potkuliike venyttää kireitä lonkankoukistajan lihaksia ja jäntevöittää erityisesti pakaralihaksia. Sopiva vauhti kehittää kuntoa ja vahvistaa verenkiertoelimistön toimintaa. Safari soveltuu normaalikuntoisille.

Toimistosoturin tasapainotus Taijin avulla 1 h

Perinteisen kiinalaisen voimistelun Taijin avulla opit käyttämään chi -energiaa, mikä kumpuaa aktiivisesta rentoutumisesta. Pehmeät ja hitaat voimisteluliikkeet soveltuvat kaikenikäisille ja – kuntoisille. Hitaisiin voimisteluliikkeisiin keskittyminen rauhoittaa mieltä ja antaa mahdollisuuden aktiiviseen palautumiseen muun tekemisen keskellä. Taiji voidaan tehdä sisällä tai lämpimällä säällä ulkona.

Iskuvoimaa kuntonyrkkeilystä 1h

Perinteinen herrasmieslaji houkuttelee jännityksen avulla aktiivisuuteen sekä energian positiiviseen fokusoimiseen. SM – tasollakin kilpailleet nyrkkeilyopettajamme ovat suunnitelleet aloittelijalle soveltuvan tuntirakenteen, joka suorastaan tempaisee osallistujat mukaansa. Oikeaoppinen lyöntitekniikka vie hartiakivut ja sopiva sykkeen nosto tuo lisäenergiaa raskaampaankin päivään. Kuntonyrkkeilyohjelman aikana osallistujat oppivat nyrkkeilyn peruslyöntiasennon ja kuusi peruslyöntiä. Yksilöllinen ohjaus auttaa oman tekniikan löytymisessä sekä antaa vauhtia muuhunkin fyysiseen harjoitteluun.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

FRISBEEGOLFTIIMIKISA aktivoi ryhmän toimimaan yhdessä ja herättää näkemään ympärillä uutta potentiaalia. Ilo ja yhteistyö luovat rennon tunnelman kokous- ja koulutuspäivään.

Ohjelma aloitetaan yhteisellä alkuverryttelyllä ja joukkueisiin jaolla.

Leikkimielisen turnauksen aikana tuuletat aivojasi, virkistät mieltäsi ja opit tietenkin heittämään frisbeetä, jos ei täydellisesti niin ainakin paremmin. Positiivisten kokemusten saaminen innostaa nauttimaan liikunnasta. Ohjaajamme kannustaa ryhmänne kilpailemaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla meiningillä.

Tiimikisasäännöillä varmistamme, että kaikki ovat mukana tekemisessä ja saavat onnistumisen kokemuksia sekä iloa ja naurua.

Ohjelma päätetään yhteiseen loppuverryttelyyn, tulosten julkistamiseen ja kunniamainintoihin. image002