Tiimitehtäviä ja seikkailua

EVENTURE – ohjelmia

ULTIMA PROBLEMA

Riemukkaita tiimitehtäviä ja älypähkinöitä sisältävä ohjelma, jossa ei tule hiki.
Monipuolisissa tehtävissä riittää hauskuutta, eikä tehtävien ratkaisemiseen tarvita kuin ripaus kommunikointia, sopivasti yhdessä tekemistä ja aimo annos hurttia huumoria.

KUMILAUTTASAFARI

Tutustumme uuteen turvalliseen tapaan liikkua vesillä ja nauttia kauniista rannikkomaisemista. Lautat ovat erittäin tukevia ja niitä on helppo meloa. Ansaitulla tauolla nautimme safarieväistämme ja kuulemme tarinoita rannikon luonnosta ja eläimistä. Safarin aikana pääsemme myös kisaamaan lauttakunnittain hauskoissa tehtävissä.

RESCUE RAFTS

Liikumme lautoilla aina jäiden tuloon asti. Kylmille vesille varustaudumme pelastuspuvuilla, joita myös pelastusalan ammattilaiset käyttävät. Puvut kelluttavat ja pitävät melojat kuivina sekä lämpiminä koko seikkailun ajan.

SUURI SOKKAILU

Luvassa on vauhdikasta ja hulvatonta kisailua joukkueiden kesken. Monenmoisia uskomattomia lajeja, vauhdikkaita viestejä sekä eriskummallisia pähkinöitä purtavaksi. Tänään saa nauraa, niin toisille kuin itsellemmekin.

KAJAKKIREKTI

Loistava tilaisuus tutustua kajakkimelonnan saloihin ja vieläpä koko ryhmän voimalla, ammattitaitoisen oppaan opastuksella. Pääsemme tutustumaan saaristoluontoon aivan uudesta näkökulmasta. Etenemme retkellämme ryhmän taitojen mukaan.